dimecres, 28 d’abril de 2010

Aniversaris d'Abril de 2010


Ja tenim 5 anys!!


Menjam confitura de maduixa


Una de les notícies que hem fet aquesta setmana ha estat en relació a la confitura de Maduixa que en Miquel S. ens ha dut. No només ens ha explicat q¡com es feia la confitura, amb una recepta de la seva padrina, sinó que ha compartit un pot amb nosaltres.Mireu per on, la confitura ha estat tot un èxit. I dic això perquè la confitura no sol agradar massa els infants!!Gràcies i bon profit.

23 d'abril, Sant Jordi
El passat dia 23 celebrarem Sant Jordi.Va ser una jornada divertida, on poguérem aprofitar el bon temps que feia per sortir a defora i compartir els contes de totes les classes d'Educació Infantil.N'Àngel explicà la llegenda de Sant Jordi. Moltes persones li escoltaven amb atenció.
Encara que amb una mica de retard, feliç Sant Jordi a tothom!

dimarts, 20 d’abril de 2010

Espectacle musical a Alaró
Ahir anàrem a veure l'espectacle "Tres, dos, u... Zero!" organitzat per l'escola de música Ireneu Segarra, un muntatge realment interessant.


Es tracta d'una obra musical on sortiren moltes populars que les nines i els nins ja coneixien, magistralment cantades per quatre al·lotes. Però el vertader mèrit del muntatge fou tenir els infants embadalits mirant l'escenari durant tota la durada de l'espectacle.


Les qualitats de so es treballen d'una forma alhora visual i sonora, amb llums, ombres, jocs, etc.
Treballàrem les qualitats del so en quatre blocs: Intensitat, durada, altura i timbre, i per cada bloc tenia les seves cançons per tal de treballar-les.


Després de l'espectacle anàrem a berenar al parc de Son Tugores i també poguérem jugar una estoneta.

divendres, 16 d’abril de 2010

Trobada de les dues escoles per Sa Fira 2010Com ja és tradició, ahir férem l'intercanvi amb l'escola Ramon Llull per Sa Fira. La feina que ens hem proposat enguany ha estat una petita coreografia. Així, les nines i els nins d'Educació Infantil de les dues escoles hem ballat, hem berenat junts i hem jugat una estona, tot després que féssim de bons amfitrions i els hi mostréssim la nostra escola nova.Na Núria dirigia la sessió.

No hi ha res millor que fer una bona ballada per obrir la fam...


I després de berenar vàrem jugar una estona. Amb tot plegat farem un plafó per al dia de Sa Fira.

dilluns, 12 d’abril de 2010

La jaia Corema se'n va...

El passat dia 31 de març la jaia Corema perdé el darrer dels seus peus.


N'Àngel li lleva el darrer peu a sa jaia.

Cercàrem el missatge a la seva borseta.


N'Àdam i n'Àngel llegeixen el missatge. És una endevinalla. Diu:

"Una capseta blanca
que quan s'obre ja no es tanca.
Si per Pasqua arribarà
de xocolata serà"


Tothom escolta molt bé i pensa què pot ser. Al final ho endivinam: és un ou. L'any que ve la jaia ens haurà de proposar unes endevinalles més difícils, aquesta era molt fàcil.Tothom passa i recull un ouet de xocolata.

I li diu gràcies a sa jaia.

Fins l'any que ve, jaia.

Aniversaris de Març de 2010


Ja tenim 5 anys! Visca!!

Recordeu que per accedir a les fotografies a mida completa només cal fer-hi clic al damunt. Per tornar a aquesta pàgina just caldrà clicar al botó "Enrere" del navegador.