dilluns, 31 de maig de 2010

Inauguració de la bibliotecaEls passats dies 27 i 28 de maig inauguràrem la biblioteca del centre.Ens mesclàrem grups de diferents edats i anàrem a la biblioteca per escoltar un conte. N'Àngel, na Marga i n'Aina ens varen explicar algunes de les normes de la biblioteca i contaren alguns contes i ens ho passàrem molt bé.


També les nines i els nins de la classe del castell vingueren a escoltar un conte (un de pirates, amb un esquelet i tot). Malauradament no tenim fotografies :-(

Ho sentim.

Anam a l'hort


La setmana passada anàrem a l'hort.Ara està preciós, amb les parades en crestall ben plenes. Aviat serà el temps de fer collita.Nosaltres traguérem algunes herbes que havien sortit.

dimarts, 25 de maig de 2010

Aniversaris de Maig de 2010


Ja tenim 5 anys!!Aviat anirem a P-5!
Visca!

dimecres, 12 de maig de 2010

Na Fabiola se n'ha anat definitivament :-(


Na Fabiola se n'ha anat a viure a Alemanya definitivament.

L'enyorarem molt.


Molta de sort Fabiola, Silvia i Dirk. Fins a reveure!

dimarts, 11 de maig de 2010

Pasta de cafè

A la classe del Castell hem fet divendres passat pasta de cafè. La pasta de cafè s'elabora molt fàcilment: just cal mesclar farina i cafè pràcticament a parts iguals (es pot afegir un poc menys de cafè que de farina o substituir part del cafè per sal). Es pot emprar cafè mòlt sense emprar, però també podem reutilitzar el cafè ja infusionat.
Les pastes són molt divertides, permeten explorar el volum i la forma i tenen un tacte, un color i una textura diferents a la plastilina o el fang. A més a més, la pasta de cafè fa molt bona olor.


Ahir alguns infants pintaren els resultats.