dijous, 24 de febrer de 2011

RACONS COMPARTITS

UNA SESSIÓ DE RACONS COMPARTITS

Cada dimecres feim una sessió de RACONS COMPARTITS en la qual un petit grup de la classe és convidat per anar a jugar i berenar amb els altres companys de nivell.
Tots i totes esperen ansiosament que toqui el seu grup per visitar l'aula del costat i gaudir així de nous companys, nous racons, experimentar noves emocions...


Al racó de mirar, tocar i experimentar tenim una lupa òptica que ens permet poder observar amb més detall objectes que ens interessen i que tenim al nostre abast.
Gaudim molt a l'espai de joc simbòlic i representam alguns rols dels adults i de la vida quotidiana.


Alhora que gaudim de la lectura, si aquesta es fa en companyia, ens proporciona més plaer.


Mira, jo he construit un cub! I també una piràmide! I, tu què fas?Primer repartim totes les cartes i després hem de fer parelles.Per poder fer construccions més grosses, tenim cilindres gruixats i peces de fusta que ens permeten poder crear com autèntics arquitectes i emprar uns altres materials que no són els més usuals, però que afavoreixen la nostra creativitat.


El racó de l'ordinador és un dels més sol·licitats. Tal vegada,en sabem més que vosaltres papàs i mamàs!
Després d'haver jugat, gaudim berenant tots junts. Aquest, també és un moment per compartir, per parlar...dilluns, 14 de febrer de 2011

JA SOM AQUÍ FAMÍLIES!

UEP FAMÍLIES!
ENS HA COSTAT UNA MICA PERÒ JA SOM AQUÍ, AMB GANES DE COMPARTIR EXPERIÈNCIES, VIVÈNCIES, EMOCIONS,... EN DEFINITIVA, EL NOSTRE DIA A DIA.
TENIM MOLTES COSES PER CONTAR I FOTOGRAFIES PER MOSTRAR, I ESPERAM QUE AQUEST BLOG RESULTI UN LLOC D'INTERCANVI QUE REFERMI AQUEST VINCLE QUE JA TENIM JUNTS.
ESPERAM QUE VOS ENGRESQUEU DE BELL NOU I ENS AJUDEU A ANAR A FENT CAMÍ TOTS PLEGATS.