dimarts, 16 de març del 2010

Racons mesclats


Com ja sabeu, dijous és el dia que les nines i els nins de les classes dels Tipis i del Castell (els dos grups de quatre anys) ens mesclam per fer racons i berenar junts. Ens mesclam just després que hem fet el plafó, ens hem comptat i ens hem dit bon dia.

L'any passat hi havia alguns infants que no es volien mesclar, però enguany sol ser motiu de desig i alegria tenir l'oportunitat d'anar a l'altra classe durant una estona. Per tal d'organitzar-nos de forma adient, cadascun dels grups estan dividits en tres equips (els rotllos, els triangles i els quadrats) i cada dia de racons mesclats li toca a un d'aquests equips canviar-se d'aula des de les 9'20h fins a les 11'00h.






Després de jugar junts una estona, també berenam mesclats.



Us explicarem una mica més com funcionen els racons un altre dia.

5 comentaris:

  1. Els convidats, tenen preferència a l´hora de triar i jugar en els recons?

    ResponElimina
  2. Al principi sí que en tenien. Però ara no: normalment els infants poden visitar els racons que els fan més ganes sense problemes i no cal mantenir "privilegis" que no són necessaris.

    ResponElimina
  3. Trob que es un ideia molt interesant, així no s'estanquen en un mateix grup d'amics i aprenen coses diferents.

    ResponElimina
  4. Paquita i Salva ,papas den Ricardo12 d’abril del 2010, a les 22:19

    Angel ens encanta veure tot aix´´o que feis,a vegades ho feim amb en Ricardo i a ell li agrada molt veure-lo desde fora i a nosaltres desde dins,a mes "s´´explaja" i ens conta molt m´´es detalls

    ResponElimina
  5. Gràcies pels vostres comentaris. La idea del bloc és aquesta, que pugueu veure l'escola "per un forat" i que això us doni peu a conèixer una mica més els vostres fills i les vostres filles, i què fem a l'escola i per què.

    ResponElimina

Benvingudes i benvinguts a la nostra pàgina. Gràcies per deixar-nos un comentari: tot plegat contribueix a fer Comunitat.