dimecres, 8 de setembre del 2010

Una nova etapa

Durant dos anys na Glòria i n'Àngel hem estat els mestres tutors dels vostres fills i les vostres filles.

Han estat dos anys plens de vivències, d'experiències comunes, d'alegries i de tantes altres coses.

Enguany les nines i els nins de la classe dels "Tipis" i dels "Castells" han arribat a 5 anys i ja són els més grans d'Educació Infantil. I sembla que va ser ahir quan els vàrem conèixer!!

Ens hagués agradat continuar un any més amb aquests grups: com bé sabeu, s'hi estableixen lligams afectius ferms entre mestres i alumnes, i els sentiments també s'estenen a les famílies. Sigui com sigui, enguany tindran dues mestres noves, na Joana Maria i na Maria Rosa. Aquestes mestres tenen il·lusió i ganes, i de ben segur que l'experiència de conèixer-les i aprendre junts serà positiva per a tothom, especialment pels infants, els i les quals coneixeran altres maneres de fer i d'actuar.

Us volem donar les gràcies pel vostre suport continuat, per la vostra ajuda i per la vostra implicació.

Rebeu una abraçada. Si ens heu de menester, ja sabeu a on ens podeu trobar.
Fins a reveure.

Glòria i Àngel

5 comentaris:

  1. Paquita ,mama de Ricardo9 de setembre del 2010, a les 9:10

    Hola no vos podeu imaginar la pena que tenim al rebre aquesta noticia,nosaltres es papas ,jo esper que els nins no tant ,cosa que dubto molt si que es vera que ja son mes grans i que supos que el canvi no els hi costara molt,pero bueno nomes ens queda donar-vos ses gracies per ajudar als nostres fills a ser les personetes que ja son i desitjau-vos lo millor.
    Moltisimes gracies.Un beso.

    ResponElimina
  2. Nomes puc dir-te GRACIES, crec que els nostres fills s’adaptaran be a les noves mestres i serà un be per ells, però creu-me, t’enyoraran moltíssim i encara que durant l'estiu els hem estat preparant, crec que lis vendrà de nou la teva falta. Com ya he dit MOLTES GRACIES I FINS SEMPRE.

    ResponElimina
  3. Era una notícia que temíem tot l'estiu des que vàres deixar un comentari l'últim dia de classe al bloc. Però bé, els nins ja tenen la majoria 5 anys i entendran que el seu mestre no ha de ser per sempre, encara que a tots ens doni molta pena.
    Gràcies, gràcies per ésser mestre dels nins i també moltes vegades dels pares.
    Fins sempre.
    Isabel

    ResponElimina
  4. GRACIES, per ser com ets i per ajudar-nos a entendre i educar (en alguns casos)als nostres fills. Ser pare no és fàcil, no ve amb un llibre d'instruccions, i mestres com vosaltres fan més senzilla aquesta tasca. Sou els primers mestres de l'escola dels nins grans! Jo no sé els altres pares, però en el meu cas, encara m'enrecord de la meva primera mestre de pàrvuls. Així que estic ben segura que tant els nostres fills com els pares vos recordarem sempre de manera molt especial. Perquè heu estat els primers i els primers mai s'obliden.
    Una besada ben forta de na Mar i fins sempre.
    MJose

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies per la vostra col·laboració i, sobretot, pel vostre entusiasme.

    És molt més fàcil fer la nostra feina quan hi ha una vertadera implicació per part de les famílies i tant na Glòria com jo hem sentit el vostre continu suport.

    De veritat, gràcies per tot. Ha estat un immens plaer ser el mestre dels vostres fills i les vostres filles. No us oblidaré mai.

    Ja sabeu on trobar-nos.

    ResponElimina

Benvingudes i benvinguts a la nostra pàgina. Gràcies per deixar-nos un comentari: tot plegat contribueix a fer Comunitat.