divendres, 13 de maig del 2011

PREPARATIUS PER A LA SORTIDA A S'ALBUFERA

Per poder anar a s'Albufera de Mallorca, primer vàrem haver d'escriure una nota als pares i mares a la llibreta viatgera, per tal d'informar-los i demanar permís per si hi podien anar o no.



Posteriroment, com que sabem quants euros necessita cada persona per poder fer aquesta sortida, cada infant plasma a un full com representaria aquests quatre euros i mig. El més enriquidor és poder observar la diversitat de maneres per poder resoldre aquest comptatge i saber que tots aprenem dels altres i això dóna una riquesa al grup. Sabem que ens podem equivocar, que podem aprendre de les estratègies dels altres companys i que de les errades també se n'aprèn.




També, abans de realitzar la sortida voliem saber on estava situada s'Albufera i, per tant, decidim cercar-ho al mapa. Sembla difícil, però, s'ensurten i s'ajuden els uns als altres. Una vegada han trobat el punt de sortida i el d'arribada (des de Santa Maria a s'Albufera), marquen el recorregut que faria cadascú per arribar al parc natural.





També, projectàrem imatges d'aquest espai protegit i vàrem poder conèixer algunes plantes i aus més comuns dins aquest parc i les seves característiques; per tal que, una vegada quan fóssim allà poguessim reconèixer alguna d'aquestes espècies.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Benvingudes i benvinguts a la nostra pàgina. Gràcies per deixar-nos un comentari: tot plegat contribueix a fer Comunitat.