dimarts, 7 de juny del 2011

RACONS COMPARTITS: MIRAR, TOCAR I EXPERIMENTAR

Tenint molt clar que el joc és una forma privilegiada d'expressió infantil, que és una activitat lliure, que és molt important per al desenvolupament òptim de l'infant, tenint present l'alegria que provoca el fet de fer i crear... i, si obrim bé els ulls i les orelles, allà on sigui que l'infant jugui, veurem un desplegament d'imaginació, una font inesgotable de plaer, idees, descobertes, iniciatives de pensament i acció; per tant, els adults hem de potenciar el joc incorporant-lo a la vida quotidiana.

La curiositat dels éssers humans per anar descobrint les coses que els envolten , pren un especial interès i una emoció més intensa quan aquest descobriment el realitza un infant per si mateix o amb els altres. Per tant, l'escola i l'entorn, han de poder permetre que aquests fets es puguin realitzar en tot moment, malgrat les presses que sempre tenim els adults. És molt important donar un temps a la descoberta i proporcionar uns materials que facilitin aquests moments.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Benvingudes i benvinguts a la nostra pàgina. Gràcies per deixar-nos un comentari: tot plegat contribueix a fer Comunitat.