dissabte, 9 de juliol de 2011

COM VOLEM QUE SIGUI EL NOSTRE PATI

Els nins i nines de 5 anys feim diferents dissenys a partir de la idea de com voldríem que fós el nostre pati; quins jocs i estructures ens agradaria tenir... Aquesta proposta sorgeix de la intenció de l'AMIPA de proporcionar-nos una quantitat de diners per poder ampliar els diferents jocs de pati.

Aquesta ha estat una activitat bastant engrescadora perquè se'ls ha donat, com en moltes altres ocasions, la possibilitat de poder pensar quina estructura o construcció voldríem tenir al nostre pati. A partir de les seves produccions, es pot observar la riquesa de creacions, d'idees, de propostes... I, aquesta diversitat de dissenys fa que el grup d'infants s'enriqueixi amb les produccions dels altres; donat que, encara que cadascú fa el seu procés d'aprenentatge...el fet de ser membre d'un grup fa que aprenguem els uns dels altres.

Per poder realitzar aquests dissenys, ens cal pensar quines figures geomètriques emprarem, quins elements hi volem incloure, quina serà la posició de cada element, hem de tenir en compte l'orientació de l'espai...

Aquestes són algunes de les nostres propostes per poder incloure al pati. Als infants, com es pot observar, els agradaria tenir grans estructures amb diferents jocs; però, feim incidència en que tenim un pressupost que no podem superar; però, malgrat això, els infants creen a partir de la imaginació i de la il·lusió... Quins parcs més meravellosos i quina creativitat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Benvingudes i benvinguts a la nostra pàgina. Gràcies per deixar-nos un comentari: tot plegat contribueix a fer Comunitat.