divendres, 16 de setembre del 2011

ENS ACOMIADAM DE TOTS VOSALTRES, PERÒ, SEMPRE US RECORDAREM

FAMÍLIES, HA ARRIBAT L'HORA D'ACOMIADAR-NOS, AMB UNA GRAN PENETA, PERÒ, A L'HORA AMB UNA ENORME SATISFACCIÓ PER HAVER CONVISCUT DURANT AQUEST CURS PASSAT AMB TOTS VOSALTRES I, SOBRETOT, AMB ELS VOSTRES FILLS I FILLES. HEM RECORREGUT TOTS PLEGATS UN LLARG CAMÍ QUE, AL MATEIX TEMPS, HA ESDEVINGUT BREU. ARA QUE ELS NOSTRES NINS I NINES TORNEN UNA MICA MÉS GRANS, ÉS L'HORA DE PASSAR A UNA NOVA ETAPA AMB NOVES EXPERIÈNCIES, NOVES EMOCIONS, NOVES AMISTATS, NOUS APRENENTATGES... I, SOBRETOT, CONTINUAR FENT-SE MILLORS PERSONES. PODEU ESTAR BEN SEGURS QUE A NOSALTRES DUES ENS HEU DEIXAT EMPREMTA I QUE SEMPRE VOS RECORDAREM. US ENVIAM UNA FORTA ABRAÇADA A TOTS I FINS AVIAT.

VOS REGALAM ALGUNS MOMENTS QUE HEM VISCUT DURANT EL CURS I VOS RECORDAM QUE FÉREM UNS CDs
QUE VOS HAVÍEU D'ANAR PASSANT, PERQUÈ POGUESSIU FER CÒPIES , SI A ALGÚ NO LI HA ARRIBAT DEMANAU-HO A LES ALTRES FAMÍLIES.
UNA BESADA MOLT FORTA.







2 comentaris:

  1. Joana Maria els nostres fills han fet un gran pas, ja no son els nostres petitons, però gracies a tu i a tot l'equip d'infantil de segur que estaran ben preparats per el nou camí que lis espera. Molta sort amb el teu nou càrrec i esper que n'Eva es topi amb tu a P5.
    GRACIES

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies a totes les famílies que hem tingut i per tenir uns infants com els que teniu. Encara que ja no siguin al cicle d'Educació Infantil podeu estar ben segurs que encara els enyoram i que, de tant en tant, els trobam per alguns indrets de l'escola. Teniu per ben segur que els vostres fills i filles estan molt bé ara en el nou començament a primària, amb els seus reptes, però, alhora amb les seves satisfaccions.

    ResponElimina

Benvingudes i benvinguts a la nostra pàgina. Gràcies per deixar-nos un comentari: tot plegat contribueix a fer Comunitat.