dimecres, 16 de juny del 2010

Festa de final de curs

  • Avui hem lliurat els informes, els quaderns de feines i els quaderns de projecte. Dels materials que us hem lliurat, no cal que ens faceu arribar res: tot és per a vosaltres. És important que escolteu allò que els infants us vulguin explicar sobre el que han fet a llarg del trimestre. Tot i que les feinetes constitueixen una part molt petita de la feina que han fet a l'escola, és la part "visible", la que us poden mostrar i la que poden conservar, de forma que per a la majoria d'infants és molt significativa: si mirau amb elles i ells el seu treball, sentiran que per a vosaltres també és important. Naturalment, si teniu qualque dubte sobre l'informe, no dubteu a demanar-nos-ho.

  • El curs ja s'acaba. Però no sense una traca final: si divendres fa bon dia farem tallers de jocs d'aigua. Penseu a dur els infants ben preparats amb els banyadors posats, la gorra i crema solar aplicada, encara que el dematí no faci molt de sol.

  • I l'horabaixa hi haurà festa de fi de curs i sopar. Cal un tiquet per sopar de pa amb oli.

Penseu que els nins de la classe del Castell han de venir a la festa vestits amb una camisa de color fosc (blava o verda) i calçons de color clar, i les nines han de venir vestides de blanc, preferentment amb un vestit.

A la classe dels Tipis han de dur calçons o falda vaquera i una camiseta de color (blau, vermell, verd,...).

Us esperarem al pati de Primària, on hi haurà instal·lat el cadafal 15 minuts abans de les vuit, de forma que tinguem temps d'acabar de vestir i organitzar els infants. ja veureu que hi haurà assignada una zona específica per Infantil. En acabar la nostra actuació, podreu recollir els infants a l'escala de baixada de l'escenari. Per favor, no us agomboleu, penseu a deixar prou espai, de forma que els infants us vegin i sigui fàcil per a nosaltres lliurar-vos-els.

Gràcies per la vostra col·laboració i suport continuat.

3 comentaris:

  1. OH, QUI NA LLÀSTIMA! TROBARÉ A FALTAR MOLT EL BLOC. SEMPRE ENCENC L'ORDINADOR AMB IL·LUSIÓ I AMB CURIOSITAT PER VEURE ALGUNA NOTÍCIA NOVA. GRÀCIES PER TENIR AQUESTA INICIATIVA I PEL TREBALL FET.
    ENS HA SERVIT MOLT A TOTA LA FAMÍLIA.
    SALUTACIONS

    ResponElimina
  2. Estic d’acord amb tu anònim, gracies a la gran feina de n’Angel i na Glòria he pogut conèixer millor el que fa el meu fill i comentar amb ell totes les activitats especials que han fet, a la seva edat no es fàcil que et contin molt bé el que fan. Moltes gracies Angel, i de cor esper que l’any que ve siguis donant clases als nostres fills, fent-los aprenda tantes coses i de aquesta manera tant atractiva per ells, crec que si no es així t’enyoraran moltíssim...En Miquel S disfruta d’anar a escola i crec que això es mèrit teu. MOLTES GRACIES I BON ESTIU.

    ResponElimina
  3. Ei, que això encara no s'ha acabat!

    Durant aquests dies anirem penjant les entrades pendents. I potser que hi hagi alguna sorpresa.

    Gràcies pel vostre suport. Ja sabeu que sense vosaltres això no marxa.

    ResponElimina

Benvingudes i benvinguts a la nostra pàgina. Gràcies per deixar-nos un comentari: tot plegat contribueix a fer Comunitat.