dijous, 3 de juny del 2010

Taller de bombolles de sabó




Ahir, aprofitant que na Maria ve a fer suport, férem un taller de bombolles de sabó.


En primer lloc posàrem diferents quantitats de sabó dins uns recipients. En general funcionà millor una determinada quantitat de sabó, a partir de la qual ja no es notaven més els efectes.





Naturalment sortírem al pati, ja que feia molt bon dia i si vessava aigua no passava res.




2 comentaris:

  1. Que divertit!!! no havia caigut que es poden fer bombolles amb embuts, ho provarem de fer a casa. Quina quantitat de sabó i d'aigua hi possau, perque de vegades he intentat omplir els tipics potets de bombolles i mai em funciona.

    ResponElimina
  2. Hola Maria del Mar,

    Hi hem posat sabó d'escurar els plats (per experiència sé que el sabó d'escurar i el gel de dutxa solen ser els millors), entre 12 i 16 xafonades per poal.

    Així que el sabó es va diluent, s'hi pot afegir més. Podeu aprofitar l'estona del bany per fer jocs d'aquest tipus o ara que ve l'estiu, jugar a l'exterior.

    Aquest tipus de joc amb materials continus com l'aigua o l'arena serveixen per aproximar-se als conceptes de volum, capacitat, geometria, etc. I d'una forma molt natural, perquè experimenten a través del joc.

    I els infants s'ho passen tan bé que paga la pena.

    ResponElimina

Benvingudes i benvinguts a la nostra pàgina. Gràcies per deixar-nos un comentari: tot plegat contribueix a fer Comunitat.